Hvilke banker tilbyr forbrukslån for 20-åringer?

 

Er du 20 år gammel, og trenger forbrukslån? I så fall er dette absolutt ingen umulighet, for det finnes flere banker som lar deg låne penger allerede når du er fylt 20 år. Dette til tross for at de fleste norske banker vil kreve at du er eldre enn som så, men det er absolutt ingen umulighet. Les videre for å se hvilke norske banker som tilbyr forbrukslån for 20-åringer!

Bank Norwegian

Det desidert beste valget for deg som er 20 år og trenger forbrukslån – eller enda yngre enn som så – er Bank Norwegian. Denne banken har nemlig en unik aldersgrense på kun 18 år, slik at du her kan søke om forbrukslån allerede fra myndig alder. Foreløpig kjenner vi ikke til noen andre banker som har såpass lav aldersgrense, så Bank Norwegian er trolig det beste alternativet for unge kunder. For øvrig så er maksimal lånesum 500 000 kroner her, og den effektive renten er på 17,80 prosent.

Komplett Bank

Et annet alternativ for 20-åringer som trenger forbrukslån, og som for øvrig er et meget godt alternativ, er forbrukslånet fra Komplett Bank. Her kan du søke om lån på opptil 400 000 kroner fra og med fylte 20 år. En gigantisk fordel med dette lånet er at du har avdragsfrihet de månedene du ønsker det. Hver måned bestemmer du hvor mye du vil betale i avdrag, og så lenge du betaler rentene så er banken fornøyd. Dette er unikt og kanskje spesielt passende for 20-åringer.

Lendo

Dersom ingen av disse bankene frister, eller at du får avslag på søknaden der, så kan du prøve deg hos låneformidleren Lendo. Dette er landets største låneformidler, og det selskapet gjør er å videreformidle søknaden din til flere av landets største banker. På denne måten vil 10 norske banker motta søknaden din, og det øker sjansene for innvilgelse. Aldersgrensen for å søke hos Lendo er for øvrig 20 år, og du kan søke om lån på inntil 500 000 kroner med nedbetalingstid på inntil 12 år.

L’EASY/Thorn

Dersom du trenger «bare litt» penger, så kan du vurdere å søke om forbrukslån fra L’EASY eller Thorn (søsterselskap). Begge selskapene har identiske vilkår for sine forbrukslån, som innebærer en lånesum fra 5000 til 50 000 kroner og en effektiv rente på habile 15,13 prosent. Her kan du dessuten søke om lån allerede når du er fylt 20 år, og disse smålånene er kanskje det beste alternativet for 20-åringer.