5 ulike kredittkort som tilbyr rabatt

 

Ønsker du å spare penger når du bruker kredittkortet på handlerunden? Det er ikke mange år siden at dette var en fjollete tanke, men i det moderne samfunnet er det faktisk fullt mulig. Vi skal nå se nærmere på fem ulike kredittkort som tilbyr rabatter når du handler, enten i form av cashback eller i form av direkte rabatter hos hoteller, leiebiler og så videre. Vi anbefaler også at du besøker kredittkort Info for en større oversikt for deg som er på jakt etter kredittkort.

Bank Norwegian-kortet

Flyr du mye med flyselskapet Norwegian, så er et kredittkort fra Bank Norwegian din beste venn på reisen. Og for øvrig ellers i hverdagen også! Her kan du nemlig samle deg opp poeng for bruk på flyreiser hos Norwegian hver gang du drar kortet – uansett i hvilken butikk og bransje. Du får 1 prosent for hver gang, og får samtidig rabatt når du handler flybilletter hos selskapet og bruker kredittkortet som betalingsmiddel.

Shell MasterCard

Shell MasterCard er det ultimate kredittkortet for deg som liker å spare penger på alt. Her får du nemlig 1 prosent av pengene tilbake på alle kjøp du foretar deg, over hele verden. I tillegg får du en rabatt på 40 øre per liter drivstoff du tanker på alle Shell-stasjoner i Norge. Fordelen med dette kortet er at du også kan spare penger hos samarbeidende kjeder, med alt fra dekk til service på bil.

re:member kredittkort

Med et kredittkort fra re:member får du samtidig tilgang til fordelsprogrammet re:member rewards. Det er et omfattende bonusprogram som gir deg rabatter på kjøp både over nett og i fysiske butikker. Over 200 utvalgte butikker er med i programmet, og du kan i enkelte tilfeller spare så mye som 20 prosent bare ved å bruke ditt re:member kredittkort ved betalingen! Et optimalt kredittkort for den som handler mye på nettet.

VIP Credit Card

VIP Credit Card er et kredittkort som gir deg akkurat det man skulle tro – fordeler og rabatter som får deg til å føle deg som en viktig person. Kredittkortet har samarbeid med mange butikker og kjeder, og gir deg avslag på alt fra inngang på utesteder til treningssentre og vanlige butikker. Kortet er også helt gratis å bruke, og følgelig kan man spare penger på mange måter når man bruker et VIP Credit Card.

Trumf VISA

Trumf VISA er et kredittkort som på mange måter kan sammenlignes med Shell sitt MasterCard, men som har enda mer omfattende rabatter. Her får du nemlig 1 prosent rabatt på alt du handler, uavhengig av kjede og butikk, men bonusen øke til hele 2 prosent dersom du handler i en Trumf-butikk (Meny, Spar, Ultra, Kiwi og så videre). Handler du på torsdager kan du ønske en bonus på 3 prosent velkommen! I lengden kan man med andre ord spare opp mye penger på å bruke et Trumf VISA kredittkort, og pengene kan du naturligvis bruke på hva du vil.