Er forbrukslån på dagen mulig?

forbrukslan-dagen

Et av de vanligste søkefrasene og spørsmålene relatert til lån, er om det er mulig med et forbrukslån på dagen. Nordmenn er svært glade i å låne penger, og felles for de fleste som trenger et slikt lån, er at de ønsker pengene raskt. Vi skal ikke mange årene tilbake før dette nærmest var en umulighet, men i den moderne tidsalder er det faktisk fullt mulig å skaffe seg et forbrukslån på dagen – og det behøver heller ikke være så komplisert!

Kun for de mindre summene

Skal man låne mer enn 50 000 kroner, så vil det som regel være vanskelig å skaffe seg et forbrukslån på dagen. De fleste banker vil da ikke kunne hjelpe deg, men mange banker (for eksempel Komplett Bank) har en garanti at alle lån under denne summen skal utbetales samme dag. Søker du tidlig på morgenen og signerer søknaden med BankID skal du derfor kunne ha pengene på konto kun noen timer senere.

Utbetalingstiden for summer som er større enn 50 000 kroner skjer kanskje ikke på dagen, men i de fleste tilfeller tar heller ikke dette lange tiden. Vi har hørt om mange tilfeller der lånepengene har vært inne på konto allerede dagen etter at man søkte, selv om det kanskje er snakk om ganske så store summer.

Smålån er mest effektive

Det finnes dedikerte tilbydere av såkalte smålån, der de har en maksgrense på enten 10 000 kroner eller tilsvarende. Det er disse tilbyderne av forbrukslån som er mest effektive når det kommer til utbetaling, og her er man nærmest garantert et forbrukslån på dagen. Selve søkeprosessen er også kjapp og effektiv, og de enkleste lånene kan man faktisk bestille bare ved å sende en tekstmelding fra mobilen. Med andre ord er svaret på det innledende spørsmålet helt klart ja.