4 forbrukslån med lav rente

 

Så du ønsker et forbrukslån med lav rente? Det kan vi forstå – hvorfor skal man betale mer enn hva som er nødvendig? Det er nemlig stor forskjell i hvilken rente de ulike bankene tilbyr, og ettersom renten fastsettes individuelt hos hver bank etter hver søker, så kan man få en langt lavere rente hos den ene banken enn hva man får hos den andre. Nå skal vi se på fire banker som tilbyr forbrukslån med lav rente.

Bank Norwegian

Det velkjente flyselskapet Norwegian driver ikke bare med fly, men også i bankbransjen. De kan faktisk tilby deg det som er et av landets mest populære forbrukslån, i form av Bank Norwegian-lånet. Gjennomsnittsrenten for et lån søkt om gjennom banken er på 17,80 prosent, noe som absolutt er en lav rente sammenlignet med mange andre konkurrenter.

yA Bank

yA Bank er en populær norsk bank som utover 2000-tallet har vært en av de største tilbyderne av norske forbrukslån. Her kan du søke om å låne inntil 400 000 kroner, og få en effektiv rente på 15,85 prosent. Husk at renten fastsettes først etter at du har lagt inn søknaden din, så den kan bli både høyere og lavere enn den nevnte eksempelrenten.

Komplett Bank

Komplett Bank er den nyeste aktøren på denne listen, men det hindrer de ikke fra å tilby en av markedets laveste renter på sitt forbrukslån. Snittrenten på et forbrukslån søkt om hos Komplett Bank er på 16,90 prosent, noe som absolutt er akseptabelt. I tillegg har lånet svært lave gebyrer og en del andre fordeler, som gjør at det kanskje er markedets mest aktuelle forbrukslån for tiden.

Lendo

Lendo er ikke noe bank i seg selv, men en låneformidler. Søker du om forbrukslån via Lendo så blir søknaden din videreformidlet til mer enn 10 ulike banker, og følgelig kan du selv sammenligne tilbudene og se hav som egentlig er lav rente. Det er kun på denne måten at du virkelig kan få et forbrukslån med lav rente, ettersom alle bankene da gir deg et konkret tilbud som er individuelt for deg.

Mer info: www.forbrukslånlavrente.com