GE Money Bank forbrukslån

ge-money

Med mindre du har vært uten TV, radio og internett det siste tiåret, så har du helt sikkert hørt om GE Money Bank. Banken er nemlig en gigant på finansiering innenfor hele det nordiske kontinentet, og har godt over 300 000 norske kunder. Forbrukslån er den mest populære tjenesten fra banken, og den skal du lære mer om nå.

Slik er et lån fra GE Money Bank

Tidligere var det et inntrykk blant det norske folk at GE Money Bank hadde dyre lån med høye rentekostnader. I nyere tid har derfor banken tatt grep om dette, og justert lånebetingelsene slik at de er på høyde med alle de største aktørene i lånemarkedet. Det betyr mindre kostnader for deg, og bedre lån!

Et forbrukslån fra GE Money Bank har i dag en gjennomsnittlig rente på 16,84%, noe som er svært konkurransedyktig. Renten fastsettes på bakgrunn av en individuell kredittsjekk, så det kan hende at din personlige rente blir enten høyere eller lavere enn dette. Uansett er etableringsgebyret på 1% av lånebeløpet det eneste som trekker noe ned for et forbrukslån fra GE Money Bank.

I motsetning til flere andre banker, så er maksbeløpet for forbrukslån hos GE Money Bank på kr. 250 000. Uansett skulle dette holde for de aller fleste, og du kan bruke hele 12 år på å nedbetale gjelden din.

Søke om lån fra GE Money Bank

Via nettsidene til GE Money Bank kan du enkelt søke om et forbrukslån. Søkeprosessen tar noen få minutter, og du får som regel svar på søknaden umiddelbart. Alderskravet hos banken er 25 år, altså noe høyere enn de fleste andre banker, og er derfor et godt alternativ for voksne kunder. Du må også ha en årsinntekt på minst kr. 200 000, samtidig som du ikke kan ha betalingsanmerkninger.